A legjobb aranyköpések iskolai dolgozatokból válogatva :D

A legjobb aranyköpések iskolai dolgozatokból válogatva :D

0

– A mórok fedezték fel a mór stílust…. Leginkább a spanyoloknál terjedt el, akik kiirtották a mórokat. A stílus maradhatott.   – IV. Béla idején...

– A mórok fedezték fel a mór stílust…. Leginkább a spanyoloknál terjedt el, akik kiirtották a mórokat. A stílus maradhatott.

 

– IV. Béla idején járásokra oszlott az ország , a legismertebb járás a tatárjárás volt.

– A harangvirág a bimbambuszok családjába tartozik.

– Az emberiség nem győz hálát adni Edisonnak, akinek lángelméjéből kipattant a villamos, amely szikrájával hajtja a kocsit és benne az utast.

– II. József, a vaskalapos király, Mária és Terézia fia volt.

– Zrínyit a bécsi kamara által felbérelt vadkan ölte meg.   – Az őserdő olyan terület, ahová emberi kéz még nem tette be a lábát.   – Mikor II. Endre a Szentföldről hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta   – Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra.   – A lovag a földesúr edzett változata.   – Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia.

– A víz oxigénből és folyadékból áll.   – A mocsári vész 1526-ban volt   – A Szent Jobb István király bal keze.   – Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában.   – Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel fejünk belül üres sötét.   Forrás:szineshir
► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!