Ahogy belépnek a szülőszobába, mindannyian tudták, hogy a 17 éves anya meg fog halni. De ez az ő döntése volt.

Ahogy belépnek a szülőszobába, mindannyian tudták, hogy a 17 éves anya meg fog halni. De ez az ő döntése volt.

0

A 17 éves lánynak olyan döntést kellett hoznia, ami sok nála idősebben is komoly belső konfliktust okozna. Megrázó történet következik!     Jenny...

A 17 éves lánynak olyan döntést kellett hoznia, ami sok nála idősebben is komoly belső konfliktust okozna. Megrázó történet következik!

Jenny Lake átlagos tinédzser volt. A helyi középiskolába járt, ahol találkozott egy fiúval, Jasonnel. Ahogy az lenni szokott, boldogok voltak, és nem is számítottak rá, hogy bármi elronthatja ezt.

Aztán jött a sokkoló felismerés. Jenny fejfájásra panaszkodott, és elment egy orvoshoz, aki egy 2 cm átmérőjű daganatot talált a koponyájában.

Megállapították, hogy rákos. A hír az egész családot, és a fiút is összetörte. Jennynek kemoterápiára kellett járnia, aminek a következtében kihullott a haja, ám Jason végig kitartott mellette.

Azután valami egészen csodálatos történt. A lány teherbe esett.

Habár örültek a babának, nagyon súlyos döntést kellett meghozniuk. Ha folytatja a kemoterápiát, a kicsi meghal, ha viszont nem, ő maga fog meghalni.

Végül döntött, és kilenc hónappal később egy egészséges kisfiúnak adott életet. A szülőszobában megfogta a szülésnő kezét, és kimerülten, halkan csak ennyit mondott: „Sikerült.”.

Hat nappal később elhagyhatták a kórházat, és kényelmes otthonukban tölthették utolsó közös napjaikat.

A lány mindössze 12 nappal kisfia születése után meghalt.

Hihetetlenül megható, hogy milyen erős és bátor volt Jenny. Oszd meg a történetét másokkal!

Source :

kiskegyed

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!