Amikor tudod, hogy valaki nem csupán a szeretőd, hanem valóban a társad. Amikor érzed, hogy nem csak a testetek, a lényetek is összeér.

Amikor tudod, hogy valaki nem csupán a szeretőd, hanem valóban a társad. Amikor érzed, hogy nem csak a testetek, a lényetek is összeér.

0

Merj szeretni! Észrevetted, hogy vannak emberek, akik félnek szeretni? Elmenekülnek, amint szeretetet éreznek maguk körül. Fél az egó, hogy...

Merj szeretni!

Észrevetted, hogy vannak emberek, akik félnek szeretni? Elmenekülnek, amint szeretetet éreznek maguk körül. Fél az egó, hogy irányíthatóvá válik. Ők nem csupán az adástól félnek, hanem a befogadástól is, és hosszú időn keresztül vergődnek a szeretetlenségben.    Illúziókba kergetik magukat, beleragadnak helyzetekbe, és nem értik, miért boldogtalanok, és miért is fáj nekik a lét. A lélek azonban nem becsapható. Szomorúsággal, feszültséggel, testi tünetekkel reagál minderre. Boldogtalanságra ítélik magukat, saját félelmeik miatt. Védekezik, amikor nincs miért. Bűntudatot kelt a másikban, mert a felelősségvállalás nem kenyere. Önvédelemből kifogásokat gyárt, gyanakszik, és mindenkit hibássá tesz sorsa alakulásáért. 

  Szerelembe esni egyszerű. De felnőni ahhoz, hogy megélje valaki, alázat kell... tisztelet... szeretet... A szerelemhez bátorságra van szükség.    Amikor tudod, hogy valaki nem csupán a szeretőd, hanem valóban a társad. Amikor érzed, hogy nem csak a testetek, a lényetek is összeér.    De aki nem hisz lelke hívásának, és csak a fizikaival törődik, örök boldogtalanságra ítéli magát! Merj a szíved után menni, merj szeretni!   Mohácsi Viktória   Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:   http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html  

Forrás: elozoeletek.blogspot.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!