ELKÉPESZTŐ ÚJ VÍRUS TERJED MAGYARORSZÁGON! Megdöbbentően gyorsan terjed hazánkban is!!

ELKÉPESZTŐ ÚJ VÍRUS TERJED MAGYARORSZÁGON! Megdöbbentően gyorsan terjed hazánkban is!!

0

Elképesztő! Új vírus Magyarországon – itt a megoldásMostantól a Kaspersky és a National High Tech Crime (NHTCU) jóvoltából a CoinVault zsaroló vírus...

Elképesztő! Új vírus Magyarországon – itt a megoldás

Mostantól a Kaspersky és a National High Tech Crime (NHTCU) jóvoltából a CoinVault zsaroló vírus áldozatainak esélyük van visszaszerezni elvesztett adataikat anélkül, hogy fizetnének érte a zsarolóknak, hála a dekódoló kulcsoknak és alkalmazásnak.

Hogy a lényeggel kezdjük: a dekódoló kulcsok, az alkalmazás, valamint a részletes tájékoztató megtalálható ezen az oldalon. Ha CoinVault megfertőzte a PC-nket, a következő kép fogad bennünket:

CoinVault zsarolo virus.

A weboldalon megtudhatja, hogyan távolíthatja el a CoinVault zsaroló vírust, és hogyan állíthatja vissza az elveszett adatait. (iit a link : https://noransom.kaspersky.com/ )

 

Mint ismert, a CoinVault zsaroló vírus egy ideig titkosította a felhasználók személyes dokumentumait, amelyek feloldásáért Bitcoin kriptovalutát követelt az áldozatoktól. Hogy segítsen az áldozatoknak, a NHTCU és a holland ügyészség megszerezte a CoinVault parancs- és vezérlő szerverének egyik adatbázisát. Ez a szerver inicializáló vektorokat, kulcsokat, valamint privát Bitcoin-pénztárcákat tartalmazott, amelyek nagyban segítették a Kaspersky Lab és a NHTCU munkáját a dekódoló kulcsok létrehozásában. (Mivel a vizsgálat még folyamatban van, várhatóan további új kulcsok készülnek majd.)
A CoinVault több mint 1000 Windows-alapú gépet fertőzött meg több mint 20 országban. Az áldozatok többsége Hollandiában, Németországban, az Egyesült Államokban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban található. A vállalat kutatói további áldozatokat találtak Magyarország, Belgium, Ausztria, Svájc, Norvégia, Svédország, Luxemburg, Dánia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Olaszország, Írország, Horvátország, Oroszország, Kanada, Izrael, az Egyesült Arab Emírségek, Kína, Indonézia, Thaiföld, Dél-Afrika, Ausztrália, Új-Zéland, Panama és Mexikó területén.

Forrás : www.hirado.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!