Éves horoszkóp 2017- re. Kos - Bika - Ikrek

Éves horoszkóp 2017- re. Kos - Bika - Ikrek

0

A nagy éves átfogó horoszkóp. Ha Te is kíváncsi vagy mi vár rád 2017-ben akkor itt van számodra ez az átfogó horoszkóp !Ne maradj le róla és zárj egy...

A nagy éves átfogó horhoroszkóp. Ha Te is kíváncsi vagy mi vár rád 2017-ben akkor itt van számodra ez az átfogó horoszkóp !Ne maradj le róla és zárj egy sikeres évet!

Kos

A Kos szimbóluma 2017-re az akarat. Önnek nem fog hiányozni az erős akarat és pozitív hangulat. Ennek köszönhetően könnyedséggel vesz minden akadályt. Ebben az évben passzív lesz a szerelemben. Ne várjon semmi nagy változásra, a túl nagy igyekezet rosszul sülhet el. Karriere éppen ellenkezőleg, hova tovább annál sikeresebb lesz. Az év második felében a csillagok állása pozitív időszakot jósol. Kellemes pillanatokat fog átélni szerettei körében.

Bika

A Bika életútját 2017-ben a nyugalom fogja szimbolizálni. A csillagjegy szülöttei főleg a munkaterületén érnek el pozitív haladást. A csillagok azt ajánlják, hogy döntéseit inkább ésszel nem pedig szívvel hozza meg. Ebben az évben szerzett szakmai kontaktusai ígéretesek lesznek. A kiegyensúlyozottság fogja jellemezni szerelmi életét. Figyeljen oda jobban egészségére. Semmi nem fogja útját állni az Ön személyi fejlődésének.

Ikrek

Ebben az évben az Ikreket az érzékenység fogja jellemezni. A csillagok végre helyes útra terelik Önt, így lehetősége nyílik arra, hogy átértékelje az élet fontos dolgait. Végre tisztában lesz azzal, hogy mit akar az életben elérni. Személyi fejlődése munkahelyi sikerekhez segíti Önt. Szerelmi élete hullámvölgybe kerül. Összpontosítsa figyelmét családjára és barátaira. Az év második felében-kapcsolataiban pozitív változás várható. Egészséges, mint a makk, de nem árt oda figyelni a prevencióra.VIA

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!