Ezért kenj hagy­mát a szél­vé­dődre, és meg­döb­bensz, mi tör­té­nik

Ezért kenj hagy­mát a szél­vé­dődre, és meg­döb­bensz, mi tör­té­nik

0

Nem is hinnéd, a hagyma milyen csodás dolgokra képes. Szerencsére mindenki tar otthon, így kéznél...

Nem is hinnéd, a hagyma milyen csodás dolgokra képes. Szerencsére mindenki tar otthon, így kéznél van a segítség, ha szükséges. Meglepő trükköket mutatunk, mi mindenhez használhatod a hagymát a főzésen kívül.

 

1. Ha télen, este bekened félbevágott, nyers hagymával a szélvédőt, akkor ez megakadályozza, hogy reggel kaparnod kelljen róla a jeget.

 

 

2. Véletlenül odaégetted a rizst? Semmi baj. Tegyél a rizshalom tetejére egy félbevágott hagymát, Magába issza az égett ízt és szagot.

 

3. A hagyma új csillogást ad a fémnek. Nincs más dolgod, mint felaprítani egy hagymát, kevés vizet adni hozzá, kicsit ázni hagyni. Ezután pedig márts bele egy rongyot a keverékbe (az sem baj, ha hagymadarabok is rajta maradnak), majd dörzsöld át vele a matt felületet.

 

4. Nem is hinnéd, de a hagyma egy természetes fájdalomcsillapító. Ha menstruációs fájdalmak szoktak kínozni, akkor néhány nappal menstruáció előtt kezdj el nyers hagymát fogyasztani. Sokat fog segíteni abban, hogy elkerüljön vagy tompuljon a szokott fájdalom.

 
(Ripost)  

 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!