EZÉRT LEHETETLEN MEGÉRTENI A HALAK CSILLAGJEGYŰ EMBEREKET!

EZÉRT LEHETETLEN MEGÉRTENI A HALAK CSILLAGJEGYŰ EMBEREKET!

0

A csillagjegyeink igen meghatározóak tudnak lenni a személyiségünket, és életünk folyamatait tekintve. Annyit lehet ne beszélni egy-egy...

A csillagjegyeink igen meghatározóak tudnak lenni a személyiségünket, és életünk folyamatait tekintve. Annyit lehet ne beszélni egy-egy csillagjegyről, hogy egy hétig is eltartana, rengeteg tulajdonságot meghatároz...

Te hiszel a csillagjegyek erejében, az asztrrológiában? Amennyiben igen, a következő sorok neked szólnak. Szinte mindannyiunknak vannak halak csillagjegyű ismerősei, akiket elég könnyű félreérteni... hogy miért? Ezért:

  • Mindig az új tapasztalatokat, kalandokat keresik. Szeretik, ha ezeknél az élményeknél van mellettük valaki, de igen nehéz velük lépést tartani.
  • Együtt érzőek, és jótékonyak. Sokkal inkább, mint a többi csillagjegy. Éppen ezért nehéz megérteni egyes esetekben, hogy miért cselekszenek úgy, ahogy.
  • Nehezen különböztetik meg a fantáziát a valóságtól. Ez részben azért van mert nagyon szeretnek álmodozni...
  • Néha kicsit túlságosan is érzékenyek, könnyű őket megbántani.
  • Túlságosan introvertált típusúak, nehéz áttörni az érzelmi falat, amit felhúztak a saját védelmük érdekében, és rávenni őket, hogy nyissanak a világ felé.

http://expandedconsciousness.com nyomán

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!