Kiderült, miért bukott le Bróker Marcsika

Kiderült, miért bukott le Bróker Marcsika

0

Hiába bujkált a nemzetközi körözés elől, mivel a karibi szigeten sem tudott nyugton maradni. A nő nem véletlenül menekült az egzotikus országba,...

Hiába bujkált a nemzetközi körözés elől, mivel a karibi szigeten sem tudott nyugton maradni.

A nő nem véletlenül menekült az egzotikus országba, mivel Belize és Magyarország között nincs kiadatási egyezmény, így joggal bízhatott abban, hogy békében elélhet.

Belizében kifejezetten szerény körülménymények közt lakott, hiába sikkasztott húszmilliárd forintnyit. Ez a Blikk információi szerint azzal magyarázható, hogy menekülésekor kevés pénzt tudott magával vinni, mindössze mintegy 4-5 millió forintnak megfelelő dollárral kelt útra, ami nagyon kevés, ha valakit a fél világ keres.

Havi apanázst kapott egy rejtélyes támogatójától, amit egy belizei ügyvédi irodában tudott felvenni, ebből tudta fedezni a létfenntartáshoz szükséges költségeit. Pár hónappal ezelőtt viszont elapadt ez a forrás és ezért komoly megélhetési nehézségei támadtak, ezért a Kun-Mediátornál felállított séma alapján próbált pénzt szerezni, itt viszont rövid idő alatt belebukott, és lekapcsolták a hatóságok. Belizén egyébként mi is szívesen bujkálnánk, az ország gyönyörű, ahogy az videónkból is látszik:

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!