NEM az én fiam ,a mentős a neve Józsa Árpád ,de mélyen együtt érzek az édesanyával kinek kérésére osztottam a posztot

NEM az én fiam ,a mentős a neve Józsa Árpád ,de mélyen együtt érzek az édesanyával kinek kérésére osztottam a posztot

0

NEM az én fiam ,a mentős a neve Józsa Árpád ,de mélyen együtt érzek az édesanyával kinek kérésére osztottam a posztot :( Sajnos,hogy ilyen meg...

NEM az én fiam ,a mentős a neve Józsa Árpád ,de mélyen együtt érzek az édesanyával kinek kérésére osztottam a posztot :( Sajnos,hogy ilyen meg történik :(  .............................Sziasztok!Segítsetek!!!! Szeretet energiát küldjetek a fiamnak!!!!

A fiam Józsa Árpád az a mentőtiszt - 2015.10.08. éjjel riasztották a mentőket, hogy az Astoriánál egy fiatalember fekszik az utcán - akire késsel támadt egy 25 éves alkoholos állapotban lévő fiatalember, miközben szolgálat ill. segítségnyújtás közben csak ellátni szerették volna a mentőautóban. Segítségnyújtás közben folyamatosan szidalmazta a mentősöket, agresszíven viselkedett, majd kést rántott a fiam felé. Fiam próbálta lefogni ill. a szolgálatot teljesítő társával együtt próbálták ártalmatlanná tenni, a kést a kezéből kivenni. A mentőautóban történt dulakodás közben fiam megsérült, jobb kézfeje eltörött.
A helyszínre érkező rendőrök a fiatalembert a rendőrségre szállították kihallgatásra.
A mentőautó több órám keresztül helyszínelés címén nem hagyhatta el a helyszínt, így fiamat csak órákkal később látták el, gipszelték be a kezét. Mindeközben a fiatalember tett feljelentést a rendőrségen a fiam ellen testi sértés miatt, mondván „csak kiesett a zsebéből egy nyitott éles kés”.
Fordulat az ügyben: a rendőrség a fiatalembert tanú vallomása után elengedte. A fiamat hajnali riasztástól - délután 4 óráig a rendőrségen tartották és vádemelést indítványoztak ellene. Mert védte magát és társát szolgálatteljesítés közben. Hogy is van ez…… akinek fegyvere van az ártatlan….!!!! aki védekezik az meg bűnös?????? Meghurcolnak egy kétgyermekes apát, meghurcolják a mentősöket akik életet mentenek nap mint nap, amikor a saját életet menti bűnös!!!!!
Hol az igazság, a magyar jogrend!?!

Szeretem a fiam, egy talpig becsületes, hivatását szerető MENTŐS!!!!

Józsa Árpád édesanyja

( kérlek továbbítsátok,osszátok )


► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!