Sajnos ez a Nostradamus-jóslat tényleg beválik

Sajnos ez a Nostradamus-jóslat tényleg beválik

0

Bárcsak most ne lenne igaza… Az Iszlám Állam rémtetteit senkinek sem kell bemutatni, a menekültáradattal beszivárgó terrorista sejtek ténykedését...

Bárcsak most ne lenne igaza…

Az Iszlám Állam rémtetteit senkinek sem kell bemutatni, a menekültáradattal beszivárgó terrorista sejtek ténykedését sem.

Nostradamus próféciái szerint a java még csak most következik…

A francia asztrológuse előre látta Napóleont, Hitlert, a 9/11-et…

Az express.co.uk szerint Nostradamus állít�tólagos feljegyzéseiben az áll, hogy “egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport” fogja rettegésben tartani a keresztény világot.

Sokak szerint ez a csoport megegyezik az Iszlám Államal. Ez a “szélsőséges csoportosulás rendkívül gonosz tetteket fog elkövetni, zsarnokoskodni fog, követői fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált.”

Mindezek betetőzéseként 2016-ban fog kitörni a harmadik világháború az Iszlám Állam és nyugati világ között, és 27 éven keresztül fog tartani.

“A harmadik Antikrisztus nagyon hamar megsemmisül majd, Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani: Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat száműzik, Az emberi test vérétől vöröslő víz fogad mindenkit a földeken”

Reménykedünk, hogy mint a legtöbb jóslat, talán ez sem lesz igaz!

forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!