TE MELYIK TÍPUSBA TARTOZOL?

TE MELYIK TÍPUSBA TARTOZOL?

0

A három közül melyik csoportba esel? Úgy tűnik, nagyon sokat elárulhat rólunk az ujjaink hossza. Három különböző eset van, amiket a képeken A, B...

A három közül melyik csoportba esel?

Úgy tűnik, nagyon sokat elárulhat rólunk az ujjaink hossza. Három különböző eset van, amiket a képeken A, B és C betűvel jelöltek. Nézd meg a bal kezeden lévő gyűrűs, középső, és mutató ujjadt, és hasonlítsd őket össze.

A) A bájos, ám agresszív.

Ezeknek az embereknek a gyűrűs ujjuk hosszazabb, mint a mutató ujjuk. Nagyon bájos személyiségek, szinte bármilyen helyzetből kibeszélik magukat. Néha egy kicsit agresszívan érik el a céljaikat, de legalább elérik, amit el szeretnének érni.Sok tudós, mérnök, katona, és keresztrejtvényt fejtő ember tartozik ebbe a csoportba.

B) A magabiztos.

Azok az emberek, akiknek a gyűrűs ujjuk rövidebb, mint a mutató ujjuk, nagyon magabiztos típusok. Szeretnek mindent maguk elintézni, nem szeretnek másra hagyni semmit. Szeretik a munkájukat magányban végezni, igen céltudatosak. Értékelik, amijük van, de gyakran többre vágynak.

C) A békeharcos.

Azok az emberek, akiknek ugyanakkora a gyűrűs, illetve a mutató ujjuk, igazán békeszerető, konfliktuskerülő típusok. Könnyen kijönnek mindenkivel, hűséges, odaadó társak. Van bennük egy kis elfojtott tűz, amit jobb, ha senki nem probál meg belőlük kihozni.

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!