Válassz egy utat és nézd meg mit árul el rólad!

Válassz egy utat és nézd meg mit árul el rólad!

0

Az „út, utazás” szimbóluma nem csak az álmok megfejtésénél jelentős, a motívum megjelenik különböző kártyajóslatoknál és jövendőmondóknál, jósoknál...

Az „út, utazás” szimbóluma nem csak az álmok megfejtésénél jelentős, a motívum megjelenik különböző kártyajóslatoknál és jövendőmondóknál, jósoknál is fontos szerepet játszik.

Válaszd ki a neked legjobban tetsző utat, és nézd meg mennyi mindent árul el személyiségedről!

  1. Aggodalmaskodó és � óvatos a két legfőbb tulajdonságod. Keményen dolgozol -néha túlságosan sokat is-és mindig tervezel, mivel folyamatosan attól félsz, hogy a jövőben egy váratlan esemény, egy rossz időben elkövetett hiba miatt kedvezőtlenül alakulnak majd dolgaid. Különösen nagy figyelmet fordítasz szeretteidre, érdeklődő és túlzottan gondoskodó természeted azonban másoknak zavaró lehet. Nehezen bízol meg az emberekben, ezen viszont változtatnod kell, mivel így kevés barátod és bizalmasod van. Hagyj fel a folyamatos idegeskedéssel, szorongással és próbáld meg egy kicsit lazábban élni az életed!

 

  1. Aktív és magabiztos ez a két szó jellemez a legjobban. Minden téren merész vagy legyen itt szó pénzügyekről, szerelemről, utazásról...Célorientált ember vagy, amíg vágyaid nem teljesülnek, te hajtasz és nem csüggedsz. Kitartásod példás és kivételesen sok energiád van. Pozitív gondolkodásod, problémamegoldó készséged és kreativitásod mindig sikert eredményez. Erős kisugárzásod csak úgy vonzza a partnereket, amit egy darabig ki is használsz, de később egy hűséges és odaadó társsá válsz. Szeretsz a középpontban lenni, kedvelnek az emberek és rengeteg barátod van

 

  1. Kedves és felelősségteljes a két leginkább rád illő tulajdonság. Bárki bármit kér te rögtön ugrassz és segítesz, kötelezettségeidet mindig teljesíted, megbízható munkaerő és barát vagy. Érzelmes vagy, nem szereted az igazságtalanságot és elítéled az erőszakot. Családcentrikus ember révén, nem vágysz a karrierre és a túlzott anyagi jólétre, megpróbálsz arra figyelni, hogy minden pillanatát megéld és élvezd az életednek. Szeretsz a természetben lenni és nagy állatbarát hírében jársz. Szerelemet egy életre választasz és megpróbálsz mindig tökéletes és megbízható partnere lenni a másiknak.

 

  1. Lelkesedés és kíváncsiság a két legfőbb jellemződ. Annyi pozitív energiád van, ami tíz másik embernek is elég lenne. Vidám, közvetlen és néha bohókás a viselkedésed. Te tényleg bárkivel tudsz órákon át akár a semmiről is beszélni, rengeteg téma érdekel, mindennek utánajársz, mindent elintézel és leszervezel. Bárhol is jelensz meg, mindenhol te vagy a középpontban, hisz megnyerő személyiséged és kiváló humorod nem is adhatna másra okot. Érdeklődésed azonban olykor felületes, ha valami nem izgat fel eléggé azonnal mással foglalkozol. Melletted senki sem unatkozik és ha valaki megszokja óriási szabadságvágyadat szuper társává és szeretőjévé válsz és egy olyan életet élhet le melletted, ami tele lesz izgalommal.

 

  1. Csendes és elemző jellem vagy. Az igazi gondolkodó. Racionalitás és konzervatív gondolkodás jellemez. Nem vágysz az dolgokra, tárgyakra, te az élet szépségét és értékét nem a pénzen megvásárolható dolgokban látod, hanem a szellemi értékekben, a természet csodáiban és az elme szárnyalásában. Imádod a természetet, a zenét és az állatokat, nem zavar ha napokig egyedül vagy, kedveled a magányt. Nincs túl sok barátod, de azok akik melletted vannak mindig számíthatnak rád. Nem szereted a felesleges locsogást, párodul is egy hozzád hasonló, nyugodt embert választasz.

 

  1. Szelíd és intelligens a két legfőbb tulajdonságod! Optimistán szemléled az életet, de nem naivan és az nagyon fontos. Mindenre van magyarázatod, minden témához hozzá tudsz szólni egy kicsit, legszívesebben egész nap csak beszélnél. Szeretsz emberek közt lenni, de nem szívesen vagy a középpontban és nem szívleled a fellengzős, fecsegő jellemeket. Magabiztosságod okot adhat másoknak arra, hogy azt képzeljék beképzelt vagy, de akik ismernek, tudják ez egyáltalán nincs így. Munka szempontjából megbízható vagy, sosem bújsz ki a feladatok alól. Szerelmi életed példás, nem csapongsz, egy életre választasz.

mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!